otherbanner
ÜVEGEZÉS
 
üvegezés / SZOLGÁLTATÁS
Üveges Munka 
Egyedi igények, elképzelések megvalósítása/kivitelezése. Budapest és Pest megye területén vállaljuk akár helyszíni kiszállással üvegezéssel kapcsolatos munkák elvégzését. Betört üvegek cseréje akár biztosításra is. Amennyiben megméri nekünk az üveg látható felületét a kollegáink 10-10 centivel nagyobb üveget visznek és a helyszínen vágják méretre. Így nem csak pénzt, hanem időt is spórolhat.
Több biztosítóval is szerződésben állunk! Az áraink a biztosítók által elfogadottak, ezért amennyiben rendelkezik lakásbiztosítással a munka elvégezte után az álltalunk kiállított számla alapján a költségeket visszaigényelheti biztosítójától.
Ajtó, ablak, nyílászáró, kirakat, előtető, erkély üveges munkák a helyszínen bediktált méretekkel. Így megspórolhatja a felmérés költségeit. Síküvegek és tükrök méretre vágása az ön által kívánt vastagságban. Hőszigetelt üvegek gyártása egyedi gépekkel és ezek beépítése ablakba, ajtóba, kirakatba. Erkélyek és előtetők készítése/javítása, biztonsági, drót, vagy akár savmart (tejüveg) üvegből. Konyhai hátfalak takarása (festett) lacobel üveggel. Hagyományos fakeretes ablakok felújítása és hőszigetelt üveggel felszerelése. Várjuk hívását, hogy mihamarabb kivitelezhessük a munkát!
A-Safe-Way-to-Cut-Tempered-Glass-without-Shattering-Copy
Scroll to Top