otherbanner

üveges III. kerület

Képkivágás2-removebg-preview

Üveges gyors-szolgálat Budapest III. kerületében. Vállaljuk ajtók, ablakok, kirakatok, vitrinek, erkélyek üveg felületeinek cseréjét, kiszállással a hét minden napján akár éjszaka is!

        •  Hagyományos üvegek cseréje Hagyományos üveg

        •  Hőszigetelt üveg cseréje Hőszigetelt üveg

        •  Huzalhálós üvegek cseréje Erkély üvegek

        •  Erkély felújítás Erkély üvegek

Budapest 3.kerület, III.kerület Helyszíni Üvegezés, Üvegfutárszolgálat, Üvegműhelyek VII. , ajtóüveg, üvegbiztonsági csere, erkély üveg, termoüveg, thermoplan üveg, copolite üveg, hőszigetelő üveg, előtető üveg korrekt áron, biztosítók felé számlázva.

Cserélje ki a törött üveget az ablakokban és ajtókban.

Bejárati ajtó üveg, beltéri ajtó üveg restaurált katedrális, savmaratott üveg.

Erkélyüveg, Erkélyüveg csere, Erkély átalakítás, Erkélykorlát szerelés Dróthálós üveg, Fehér és Színes Drótüveg.

Vitrinüveg, üveg edzett üvegajtókhoz, biztonsági termoüveg. Hőszigetelt üveg, Hőszigetelt üveg gyártás, Hőszigetelt üveg, Helyszíni szerelés, Garancia. Fa, fém, műanyag nyílászáró üvegcsere, műanyag nyílászáró szigetelőüveg csere

Több biztosítóval is szerződésben állunk!
Az áraink a biztosítók által elfogadottak, ezért amennyiben rendelkezik lakásbiztosítással a munka elvégezte után az álltalunk kiállított számla alapján a költségeket visszaigényelheti biztosítójától.

több, mint üveges

üveges munka

Sík üveg - ablak üveg
- Ablak üvegezésre legtöbbször a float üveget (ablaküveg) választják. Ez olyan átlátszó, víztiszta, teljesen sima üveg olvadék.
Katedrál üveg
- A gyártását tekintve a mintákat hengerrel nyomják az olvadt üvegbe. Barna, sárga és fehér színben kapható, Elsődlegesen a belsőépítészetben alkalmazzuk pl: szobaajtó, konyhabútor ajtó, kazettás vagy osztott ajtó. Savmart üveg

- Detektív tükörnek is alkalmazható. Síküvegre fém gőzölést visznek fel. Lényege ,hogy az üveg bevonatos oldalán nagyobb legyen a fény mint a túloldalon. Felhasználása: bejárati ajtók, ablaküvegek, iroda ajtók. Festett üveg
- Csempe helyett itt az új design! Lehet konyha vagy fürdőszoba - színes dekor üveg. Hőszigetelt üveg
- A Hőszigetelő üveget általában sík üvegből készítjük.(thermo üveg) Lehet két vagy többrétegű, fokozottan hő és hangszigetelt. Igény szerint az egyik üvegen lágyfém bevonat, a légrésben pedig argon gáz töltéssel rendelhető. Főként ablakba, ajtóba ,kirakatokba a legideálisabb. Edzett üveg
- Az adott üveg a különböző üvegmegmunkálási munkák (élcsiszolás, fúrás stb.) után bekerül az edzőkemencébe, itt felhevítik 700C-fokra, majd hirtelen lehűtik. Így kapott üvegnek megváltozik a szerkezete - jobban bírja a különböző behatásokat, terhelhetőbb és a hőállósága is jobb lesz. Alkalmazható pl: zuhanykabin üvegnek, üvegfalnak, üvegajtónak, polcnak.
Biztonsági üveg
- Laminált (ragasztott üveg). Alkalmazásuk szerint a betörők visszatartására, vagy a nagyobb igénybevételnél való jobb ellenállóságra pl: előtető, üvegpolc , üvegajtó. Több síküveg rétegből állnak, gyárilag az üvegek közé PVB-fóliát helyeznek. Különböző előre elkészített típusukat tartjuk raktárkészleten: 3+3, 4+4, 5+5 Drót üveg
- Erkélyeken, előtetőkön, társasházi bejárati ajtókon láthatjuk a leggyakrabban. Alkalmazását tekintve ez is bizonyos mértékben biztonsági üveg. Vastagsága 7mm. Színe lehet fehér, barna, sárga. Áthatolhatatlanságát az üveg közepén lévő acélháló adja. Létezik víztiszta kivitelben is.
Hőálló üveg
- A 4 mm vastag hőálló üveg kerámia, teljesen átlátszó, hagyományos üveg vágóval vágható. Javasoljuk kandalló, sütőajtókba, közvetlen a tűztér közelébe is beépíthető. Hőálló ragasztóval, vagy a kandallóknál szokásos gyári tűzálló zsínorral, lemez fülekkel rögzíthető. A tűzálló üveget raktáron tartjuk, méretre szabása azonnal megvárható. Zuhanykabin üveg
- A zuhanykabin üveget 8 mm vastag edzett üvegből gyártjuk víztiszta, színes és savmart. Az üveg zuhanykabin keret nélküli szereléséhez raktáron tartunk minden fajta vasalatot, zsanért, fogantyút, víz zárásokat. Lehet sarokzuhanykabin, fix zuhanyüveg, zuhanyajtó, vagy kádparaván is. "üvegek, üvegtípusok, üvegfajták Üveges, Budapesti üveges, üveges Budapesten , Üvegezés, Üvegezés Budapesten , Tükör vágás, tükör készítés, tükör csiszolás, tükör szerelés , Képkeret, képkeretek, képkeret fajták, fa képkeretléc, képkeretezés , Ajtó üvegezés, ablak üvegezés, kirakat üveg csere, portál üveg csere , Üveglap szabászat, üveglap vágás, méretre vágás, üveg méretre, tükör méretre vágás"
Tükrök
A termékeink között, több féle hazánkban forgalmazott, és általunk megmunkált tükör található.- Normál (hagyományos - sík) tükör: 2,3,4,5,6 mm vastagságban.- Színes tükör Szürke tükör, és barna tükör változatban elérhető
- Led világítós tükör Egyedi igények, és méret szerint gyártjuk. Világíthat előre, és/vagy oldalra is.- Detektív tükör Emberek és állatok megfigyelésére ajánljuk.- Biztonsági tükör A tükör hátsó oldalát, egy biztonsági fóliával látjuk el, így törés esetén egyben marad.
Gyerekek közelébe, toló ajtós tükröknél, fitness, és tánc terembe ajánljuk.- Homokfújt mintás tükör Egyedi méretben, vastagságban gyártjuk. A ráfújt minta, katalógusunkból kiválasztható.- Élcsiszolt tükör Igény szerint, alap gépi élcsiszoljuk a tükrök élét. (Kp csiszolás) A tükör csiszoló gép, ezt az élt, fényesre polírozza.- Fazettás tükör Ez egy elvékonyodó, élcsiszolási mód. 1,2,3,4 cm szélesen tudjuk produkálni, ezt a tükör csiszolási formát. Azonnali kiszállással vállalunk üvegezést üveges munkát munkaszüneti nap, ünnepnap és akár éjszaka is! A hagyományos lakossági üvegezésen felül épületek ,üzletek ,társasházak, közületek, intézmények, üvegezését is vállaljuk. Tükrök, bútorüvegek, dekorüvegek, üveg és tükörfalak kivitelezése.

Az üveges munka egy olyan szakma, amelyben az üvegezéssel és az üvegfelületek kezelésével foglalkoznak. Az üvegesek szakértelmükkel biztosítják az üvegezett felületek biztonságát és esztétikai vonzerejét. Az üveges munka nagyon fontos az építőiparban, hiszen az üvegezett felületek általában az épületek homlokzatán, tetőszerkezetén és ablakain találhatók.


Az üveges munka során az üvegező szakemberek speciális technikákat alkalmaznak az üvegezett felületek kialakítására és felszerelésére. Az üvegesek számos különböző típusú üveggel dolgoznak, beleértve a biztonsági üveget, az energiatakarékos üveget, az öntisztító üveget és a fényszűrő üveget is.

 

Az üveges munka Budapest I. kerületétől a XXIII. kerületéig elérhető, valamint Pest megyében, Monor,Érd,Üllő,Vecsés.

Az üvegesek széles körű szolgáltatásokat kínálnak, beleértve az ablakpárkányok, az üvegajtók, a zuhanykabinok és a tükrök telepítését és javítását is.


Az üveges munka Budapest összes kerületében elérhető. Az üvegesek széles körű szolgáltatásokat kínálnak, beleértve az ablakpárkányok, az üvegajtók, a zuhanykabinok és a tükrök telepítését és javítását is.


Az üveges munka során az üvegező szakemberek szigorú biztonsági előírásokat követnek, hogy biztonságban tartsák magukat és az ügyfeleiket. Az üvegesek általában emelőkosaras gépeket, csigalétrákat és más speciális eszközöket használnak az üvegezett felületek felszerelésére és karbantartására.


Az üveges munka széles körű szakértelmet igényel, így az ügyfeleknek fontos, hogy az üvegező szakembereket megfelelően képzett és tapasztalt szakembereket válasszanak. Az üvegesek a szolgáltatásaikért általában versenyképes árakat kínálnak, és a munka minőségére garanciát vállalnak.


Összefoglalva, az üveges munka nagyon fontos az építőiparban, és Budapest összes kerületében elérhető. Az üvegesek széles körű szolgáltatásokat kínálnak, és a szolgáltatásaikért versenyképes árakat kínálnak. Az ügyfeleknek azonban fontos, hogy megfelelően képzett és tapasztalt üveges szakembereket válasszanak a munkáik elvégzésére.


kapcsolat
Scroll to Top