otherbanner
Minőségi Akciók
minőségi akciók
Kedves Olvasóink,


Az új hónap beköszöntével ismét itt vagyunk, hogy bemutassuk az üveges munkánkat és az aktuális akciónkat. Idén is törekszünk arra, hogy ügyfeleink elégedetten távozzanak tőlünk, és mindezt megfizethető árakon biztosítsuk számukra.


Az üveges munka terén széleskörű szolgáltatásokat kínálunk, amelyek magukban foglalják az üvegezést, üveg felújítást, valamint az üvegfalak és zuhanykabinok telepítését. Profi szakembereink mindenféle üveges munkát elvégeznek a lehető legjobb minőségben.


Az időjárás is kedvez nekünk, és lehetőséget nyújt a nyitott ablakokra és az üvegfelületek tisztítására is. Érdemes kihasználni ezt az alkalmat, és gondoskodni az otthonunk üvegfelületeinek tisztításáról. Ezzel nem csak a látványt javítjuk, de az üvegfelületek élettartamát is növeljük.


Az árak tekintetében, biztosítjuk az alacsony árakat, és mindig figyelembe vesszük ügyfeleink igényeit és pénztárcáját. Ráadásul most éppen egy tükör és üveg akció keretein belül kedvezményes áron kínáljuk az üvegfelületek cseréjét és az új tükrök telepítését. Ne hagyja ki az alkalmat, és kérjen ajánlatot tőlünk!


Az ingyenes kiszállás és árajánlat pedig továbbra is elérhető minden ügyfelünk számára. Nincs más dolga, mint felvenni velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül, és mi kiszállunk Önhöz, hogy felmérjük az üvegfelületek cseréjének vagy javításának árát.


Reméljük, hogy Ön is csatlakozik elégedett ügyfeleink sorához, és bátran bízza ránk az üveges munkákat!

kapcsolat
facebook
Scroll to Top