otherbanner
Jó akció, jó üvegesmunka
ha akció, akkor üvegesmunka

🔍📝🌞🔨👷‍♂️🪟🪞🎉 Üdvözlünk az üveges munka világában!

Most, hogy beköszöntött az új hónap és egyre melegebb az idő, érdemes átnézni az otthonunkat, és gondoskodni az üvegfelületek tisztán tartásáról vagy esetleges javításáról. Nálunk mindenre van megoldás, és most különleges ajánlatokkal várunk Téged!

Az üveges szakembereink tapasztaltak, megbízhatóak és precízek. Bármilyen üvegmunkára szükséged van, mi állunk rendelkezésedre. Szolgáltatásaink között megtalálható az üvegezés, üvegjavítás, valamint a tükrök és üvegajtók felszerelése is.

Nem csak munkáink minőségére vagyunk büszkék, de arra is, hogy az alacsony árak mellett ingyenes kiszállással és árajánlattal kínáljuk szolgáltatásainkat Budapest minden kerületében és Pest megyében. Az üveges munkáink mellett most egy különleges akcióval is készültünk!

Az üvegmunkákra és tükör vásárlásra most 10% kedvezményt biztosítunk! Legyen szó bármilyen üvegtermékről, a kiváló minőség mellett most kedvezményes áron juthatsz hozzájuk. Használd ki az akciót, és varázsold újjá otthonodat üvegeinkkel és tükröinkkel! Ne habozz, keress minket bizalommal!

Tapasztalt, profi üveges szakembereink bármilyen üvegmunkára szívesen állnak rendelkezésedre, hogy megoldják az otthonod vagy irodád üveges feladatait. Hívj minket most, hogy időben elkészüljünk az új évszakra, és élvezhesd az otthonodban a napfényt és a tisztaságot! 📞📧🏠🚪🪟🪞

kapcsolat
facebook
Scroll to Top