otherbanner
Májusi akciónk
májusi akciónk
Üdvözöljük az üveges munkákról szóló újabb blogbejegyzésünkben! Ahogy a tavasz folytatódik, egyre több ember keres minket, hogy az otthonában vagy a munkahelyén lévő üvegfelületeket rendbe tegyük. És most nagy örömmel jelentjük be, hogy nemcsak az üvegezési szolgáltatásaink állnak rendelkezésre, hanem tükör és üveg akciókkal is várjuk ügyfeleinket!


Az üveges szolgáltatásaink mellett most két új akcióval is kedveskedünk: az üveg és tükör akcióval. Ezek az akciók lehetővé teszik, hogy akár még olcsóbban rendeljen tüköröket és üvegtermékeket, mint valaha. Ráadásul az akció keretében nem csak az árak alacsonyabbak, hanem az ingyenes kiszállás és árajánlat is rendelkezésre áll.


Az üveges munkák mellett mostantól tükörszolgáltatásokat is nyújtunk. Bármilyen tükörre van szüksége, legyen az nagy vagy kicsi, személyre szabott igényeinek megfelelően állítjuk elő és telepítjük azt. Az üveg és tükör akciók lehetővé teszik, hogy otthonában vagy munkahelyén csodálatos tükröket és üveg felületeket helyezzen el, anélkül, hogy ki kellene fizetnie a teljes árat.


Az üveg és tükör akciók mellett továbbra is elérhetők szolgáltatásaink a szokásos alacsony árainkkal és az ingyenes kiszállással és árajánlattal, amelyek a Budapest összes kerületében és Pest megyében élők számára elérhetők. Legyen szó akár üvegajtók, zuhanyajtók, tükrök vagy üveg falfelületek javításáról vagy telepítéséről, szakértő csapatunk készen áll, hogy segítsen Önnek a tökéletes eredmény elérésében.


Tehát ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot az üveges munkák és a tükör és üveg akciók érdekében. Így nem csak tökéletes eredményre, hanem nagyszerű árakra is számíthat!

kapcsolat
facebook
Scroll to Top